Hirdetés

kertibutor.lap.hu / Kerti burkolatok

Kerti burkolatok

Wpc teraszburkolat, az Art Live kínálatából. A burkolat összetétele, 60% bambusz, 40 % műanyag. Ha megunta a vesződséget a fa teraszburkolatokkal, válassza a wpc decket. Felületkezelést nem igényel, nem szálkásodik, vetemedik. Mérete 2200x150x25 mm. Kiegészítőkkel kaphatók. Különböző színekben érkeznek: choco, bankirai, wenge és szürke. Termékeink megtekinthetők, a 2040 Budaörs Templom tér 20 szám

A fa minden kertet és teraszt egyedivé tesz, egyszerre divatos és természetes alapanyag. Lambériákat, hajópadlókat, KVH gerendákat, OSB lapokat, teraszburkolatokat, faház burkolatokat, szárított és impregnált léceket, valamint táblásított fenyő lapokat szállítok az ország különböző területeire. Amennyiben az Alföldfa kft. megfelel az Ön szigorú elvárásainak tegyen próbára minket!

Cégünk faipari, ezen belül teraszburkolat kivitelezéssel és kereskedelemmel foglalkozik Budapest és vonzáskörzetében. Tevékenységeink közé tartozik: Kivitelezés: Kültéri Kompozit - és Fa teraszburkolatok WPC teraszburkolat Konyhabútor Irodabútor

Ha terasz, esetleg medence kiépítésén gondolkodik és fontos Önnek a jó minőség és az elfogadható ár aránya, a wpc terasz-és medenceburkolatok egy remek választás lehet. A 60 %-ban bambuszból és 40 %-ban műanyagból készült burkolólapok tökéletesen ötvözik a fa természetes szépségét a műanyag időtállóságával, így garantáltan megfelelhetnek elvárásainak.

Meghatározás:

Az oldal a kertibutor gyártókat és forgalmazókat fogja össze.
Ezenkívül fajtákra bontja a kertibutorokat-nád, rattan, fa, műanyag, aluminium, fém.
Kis kitekintést ad a kerti kiegészítők köréből-hintaágyak, napágyak, pergolák.

Az oldal a kertibutor gyártókat és forgalmazókat fogja össze.
Ezenkívül fajtákra bontja a kertibutorokat-nád, rattan, fa, műanyag, aluminium, fém.
Kis kitekintést ad a kerti kiegészítők köréből-hintaágyak, napágyak, pergolák.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Kerti burkolatok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés